Work insales

Wij weten waarover wij praten als het gaat om “sales”. Vanuit onze achtergrond weten wij waarom commerciële talenten succesvol zijn in hun werk en waar dat het beste ingezet kan worden. Of het nou gaat om kleine of grote klanten, de markt of branche waarin zij actief zijn, wij zorgen ervoor dat de beste kandidaat gaat werken bij de beste werkgever.

De juisteWerkwijze

Je kan direct op onze vacatures reageren door simpelweg jouw informatie aan ons te sturen of gewoon de telefoon te pakken. Het kan ook zijn dat wij jou benaderen. Jouw profiel op social media of de informatie uit ons netwerk is hiervoor dan de aanleiding. In ieder geval gaan wij graag in gesprek. Samen gaan wij na of de vacature bij jou past en als dat het geval is, dan stellen wij je graag voor aan onze klant. Je merkt het al, wij werken graag met je samen om voor onze klant een uitstekende business case te presenteren.

OnzeReferenties

We laten je graag zien voor welke klanten wij werken. Bij een aantal zijn wij “preferred supplier”. Uiteraard is onze portefeuille uitgebreider, maar één ding is zeker. Wij kennen onze klanten door en door en het zijn allemaal toonaangevende ondernemingen.

Get intouch

Geef je nummer en wij nemen contact met je op.

    Voor Sales vacatures kan je contact opnemen met: