Work insales

Wij weten waarover wij praten als het gaat om “sales”. Vanuit onze achtergrond weten wij waarom commerciële talenten succesvol zijn in hun werk en waar dat het beste ingezet kan worden. Of het nou gaat om kleine of grote klanten, de markt of branche waarin zij actief zijn, wij zorgen ervoor dat de beste kandidaat gaat werken bij de beste werkgever.

De juisteWerkwijze

Je kan direct op onze vacatures reageren door simpelweg jouw informatie aan ons te sturen of gewoon door de telefoon te pakken. Het kan ook zijn dat wij jou benaderen. Jouw profiel op social media of de informatie vanuit ons netwerk is hiervoor dan de aanleiding. In ieder geval willen wij het gesprek met je aangaan en nagaan of de vacature bij jou past. Als dat het geval is, dan besluiten we samen of wij jouw informatie aanbieden aan onze klant. Je merkt het al, wij werken graag met je samen om jouw “business case” bij onze klant te presenteren.

OnzeReferenties

We laten je graag zien voor welke klanten wij werken. Bij een aantal zijn wij “preferred supplier”. Uiteraard is onze portefeuille uitgebreider, maar één ding is zeker. Wij kennen onze klanten door en door en het zijn allemaal toonaangevende ondernemingen.

Get intouch

Geef je nummer en wij nemen contact met je op.

    Voor Sales vacatures kan je contact opnemen met: