We makework work

GROUP020 kies je omdat je als kandidaat en als opdrachtgever ondersteund wordt door een optimaal samenwerkende groep van succesvolle Recruitment Partners die stuk voor stuk beschikken over vakinhoudelijke kennis en actuele netwerken.

Onze kandidaten zijn succesvolle talenten die wij vaak al in ons netwerk hebben. Op basis van specifieke wensen schakelen wij snel en kunnen een uitstekende selectie van professionals voordragen. Doordat wij in de arbeidsmarkt continu zoeken naar nieuwe talent, groeit ons netwerk en kunnen wij altijd voldoen aan “vraag en aanbod”.

Watwe doen

Recruitment is ons vak. “Werk is ons Werk”. Hierdoor vinden of kennen wij kandidaten die het beste aansluiten bij de eisen van de functie én de organisatie. Met onze expertise en ervaring behandelen wij alle vacatures die binnen organisaties voorkomen. Door onderling intensief samen te werken is er altijd een Partner die het juiste talentennetwerk heeft.

Recruitment of Corporate Recruitment

Wij werken vanuit de behoefte die jij als ondernemer hebt. Om kandidaten te vinden die het beste bij jouw organisatie passen, bieden wij twee vormen van recruitment.

Wiezijn wij

Wij werken aan opdrachten bij spraakmakende opdrachtgevers en doen dat vooral in Nederland. Wij zijn allemaal zelfstandige ondernemers en maken gebruik van een professioneel recruiter platform. Dit platform is de basis waarop wij werken en vooral ook samenwerken. Op die manier bundelen wij onze expertise en kunnen daardoor kandidaten en opdrachtgevers altijd van dienst zijn. Wij zijn er voor jou.

Kier Reitsma

Owner - Senior Recruiter - Organisatie Adviseur
Specialisme: Sales en Marketing

OnzeReferenties

We laten je graag zien voor welke klanten wij werken. Bij een aantal zijn wij “preferred supplier”. Uiteraard is onze portefeuille uitgebreider, maar één ding is zeker. Wij kennen onze klanten door en door en het zijn allemaal toonaangevende ondernemingen.