We makework work

GROUP020 kies je omdat je als kandidaat en als opdrachtgever ondersteund wordt door een optimaal samenwerkende groep van succesvolle Recruitment Partners die stuk voor stuk beschikken over vakinhoudelijke kennis en actuele netwerken.

Onze kandidaten zijn succesvolle talenten die wij vaak al in ons netwerk hebben. Op basis van specifieke wensen schakelen wij snel en kunnen een uitstekende selectie van professionals voordragen. Doordat wij in de arbeidsmarkt continu zoeken naar nieuwe talent, groeit ons netwerk en kunnen wij altijd voldoen aan “vraag en aanbod”.

Watwe doen

Recruitment is ons vak. “Werk is ons werk”. Hierdoor vinden of kennen wij kandidaten die het beste aansluiten bij de eisen van de functie én de organisatie. Met onze expertise en ervaring behandelen wij alle vacatures die binnen organisaties voorkomen. Door onderling intensief samen te werken is er altijd een Partner die het juiste talentennetwerk heeft.

Wiezijn wij

Vanuit ons kantoor in Amsterdam werken wij aan opdrachten bij spraakmakende opdrachtgevers in Nederland. Wij zijn allemaal zelfstandige ondernemers en maken gebruik van een professioneel recruiter platform. Dit platform is de basis waarop wij werken en vooral ook samenwerken. Op die manier bundelen wij onze expertise en kunnen daardoor kandidaten en opdrachtgevers altijd van dienst zijn. Wij zijn er voor jou.

Onze Partners zijn er voor jou.

Kier Reitsma

Managing Partner
Specialisme: Sales en Marketing

Ik ben vanaf 2006 actief in recruitment. Ik hecht waarde aan het werken vanuit de loopbaan van de kandidaat en hanteer dit als de basis voor mijn gesprekken. Mijn achtergrond ligt in sales & marketing. Mijn kennis en ervaring op dit gebied gebruik ik bij het invullen van posities in ICT.

Ingrid Volwater

Managing Partner
Specialisme: Sales en Marketing

Met meer dan 20 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling beschik ik over gerichte kennis en skills waarmee ik de juiste stap weet te creëren in de loopbaan van mijn kandidaten. Voor opdrachtgevers ben ik een eerlijke en doelgerichte adviseur die een open gecommitteerde samenwerking nastreeft. Sinds 2007 heb ik mijn activiteiten toegespitst op recruitment binnen IT Sales en Marketing.

David Romney

Partner
Specialisme: IT

Talent vinden en teams (uit-)bouwen is wat ik doe! Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in het werken voor en met internationale klanten, variërend van startups en scale-ups, MKB tot grote internationale corporaties in verschillende sectoren en industrieën.