Onsmotto?

Nobody makes impact alone

Daar gaat het dus om. Impact creëren door samen te werken en dan ook goede resultaten boeken. Dat kan als wij begrijpen waar het bedrijf naar toe wil groeien en de doelen die daarbij zijn gesteld. Onze waarde ligt in het talent om die professional te vinden, die de ambitie heeft om die doelen voor en met jou als klant te bereiken.

Succesvolle kandidaten zijn voor jou moeilijk te vinden. Onze samenwerking leidt ertoe dat zij voor jou beschikbaar worden. Werk is immers ons werk.

Wathebben we nodig

Om te weten hoe het bedrijf in elkaar zit, doen wij een uitgebreide intake met direct betrokkenen, zoals managers en directe collega’s en HR medewerkers. Die intake geeft ons informatie over de functie, het team en de positie binnen de organisatie.

We kijken ook scherp naar welke sfeer en bedrijfscultuur er heerst. Kortom alle zaken waarmee we kunnen vaststellen waarom een nieuwe collega past als persoon en succesvol gaat worden binnen de organisatie.

Watkrijg jij

Wij streven naar een voordracht van kandidaten die niet alleen nu maar ook in de toekomst waarde toevoegen. Het CV is belangrijk, maar onze uitleg over de kandidaat moet aangeven waarom hij of zij die waarde ook echt gaan brengen. Onze focus ligt dus op het aangeven van competenties en vaardigheden en de potentie voor de toekomst. De kandidaten die wij voordragen, zijn degenen die het beste aansluiten bij jouw wensen. Je ontvangt “to the point” informatie die jou over de kandidaten een duidelijk beeld geven.

De informatie die jij wilt hebben, is altijd in overleg met jouw Partner. “Customer tailored” dus en toegespitst op wat jij het beste kan gebruiken. Na aanstelling van de kandidaat, houden wij nog een periode contact met jou en de kandidaat. Dit doen wij om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij blijven betrokken, ook wanneer onze opdracht al is geëindigd. Het creeren van impact is wat ons betreft de basis om als partners samen te werken.

Get intouch

Heb je interesse in meer informatie, dan komen we graag met je in contact. Wij geven graag uitgebreide uitleg over onze passie, namelijk MAKE WORK WORK.

Geef je nummer en wij nemen contact met je op.