Work inmarketing

Marketing is voor ondernemingen dé manier om het imago vorm te geven. Hun succes is sterk afhankelijk van de juiste boodschap en hoe die wordt gepresenteerd. Wij begrijpen dat, weten dat dit per branche sterk verschilt en welke invloed dat heeft op professionals die in Marketing werken. Wij zijn bij uitstek het bureau dat over de expertise beschikt om jou te begeleiden om jouw nieuwe Marketing uitdaging te vinden.

De juisteWerkwijze

Wij nemen vacatures in behandeling nadat wij bij onze klant de positie hebben doorgenomen, de plaats ervan binnen de onderneming hebben vastgesteld en uiteraard de verantwoordelijkheden kennen die binnen de functie van toepassing zijn. Op het moment dat wij met jou in gesprek gaan, kunnen we precies aangeven waar het om draait en kan jij nagaan of je de nieuwe uitdaging zou overwegen. Als dat zo is, dan werken wij samen om je met de beste “marketingstrategie” bij onze klant te presenteren.

OnzeReferenties

We laten je graag zien voor welke klanten wij werken. Bij een aantal zijn wij “preferred supplier”. Uiteraard is onze portefeuille uitgebreider, maar één ding is zeker. Wij kennen onze klanten door en door en het zijn allemaal toonaangevende ondernemingen.

Get intouch

Geef je nummer en wij nemen contact met je op.

    Voor Marketing vacatures kan je contact opnemen met: