Work inIT

De wereld van IT verandert snel en is constant in beweging. Die beweging en marktkennis draagt er aan bij dat wij vanuit verschillende perspectieven de markt goed kunnen bedienen en direct kunnen inspringen op vraag en aanbod. Kandidaat en opdrachtgever worden door onze inhoudelijk kennis op een transparante manier samengebracht. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe werkomgeving of juist op zoek bent naar die kandidaat om je organisatie te versterken, wij komen graag met je in contact.

De juisteWerkwijze

Op basis van een gedegen intake op zowel functie-inhoud als persoonlijk vlak bepalen wij met kandidaten de beste manier om een nieuwe baan te vinden. Die intake is voor opdrachtgevers van groot belang om vast te stellen wie de meest geschikte kandidaat voor de organisatie is. Wij zullen altijd op een open en heldere manier communiceren om zorgen er voor dat iedereen weet waar zij aan toe zijn. Door transparant te werken zorgen wij voor een succesvolle samenwerking. Dat is waar wij als GROUP020 voor staan.

OnzeReferenties

We laten je graag zien voor welke klanten wij werken. Bij een aantal zijn wij “preferred supplier”. Uiteraard is onze portefeuille uitgebreider, maar één ding is zeker. Wij kennen onze klanten door en door en het zijn allemaal toonaangevende ondernemingen.

Get intouch

Geef je nummer en wij nemen contact met je op.

    Voor IT vacatures kan je contact opnemen met: