Work inIT

De wereld van IT verandert snel en is constant in beweging. Die beweging en marktkennis draagt er aan bij dat wij vanuit verschillende perspectieven de markt goed kunnen bedienen en direct kunnen inspringen op vraag en aanbod. Kandidaat en opdrachtgever worden door onze inhoudelijk kennis op een transparante manier samengebracht. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe werkomgeving of juist op zoek bent naar die kandidaat om je organisatie te versterken, wij komen graag met je in contact.

De juisteWerkwijze

Op basis van een gedegen intake op zowel inhoud als persoonlijk vlak bepalen wij samen met jou wat de beste route naar een nieuwe baan of geschikte kandidaat voor je organisatie zal zijn. Wij zullen altijd op een open en heldere manier communiceren om er zorg voor te dragen dat alle partijen weten waar ze aan toe zijn. Samen is de sleutel tot een succesvolle samenwerking en dat kan alleen door duidelijk en transparant te zijn, dat is waar wij voor als group020 voor staan.

OnzeReferenties

We laten je graag zien voor welke klanten wij werken. Bij een aantal zijn wij “preferred supplier”. Uiteraard is onze portefeuille uitgebreider, maar één ding is zeker. Wij kennen onze klanten door en door en het zijn allemaal toonaangevende ondernemingen.

Get intouch

Geef je nummer en wij nemen contact met je op.

    Voor IT vacatures kan je contact opnemen met: